Răsfață-ți iubita cu un masaj erotic de o senzualitate incredibilă

Te-ai gândit, nu de puține ori, să-i oferi iubitei un masaj erotic de o senzualitate aparte, dar, din diferite motive, ai tot amânat acest moment. Pe de o parte, e de înțeles, pentru că arta unui masaj erotic nu se deprinde peste noapte. Pe de altă parte, e de neînțeles. Dacă nu ești un profesionist în masajul erotic, cum sunt fetele senzuale de la Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din București, și nu numai, nu înseamnă că nu îți poți răsfăța iubita cu un masaj senzual.

 

Masajul erotic, aventură fizică și emoțională

Înainte de învăța cum să oferi un masaj erotic, trebuie să înveți care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, dacă vrei să-i oferi iubitei un masaj senzual de neuitat. Când te gândești la un masaj erotic, ce îți imaginezi? Lumină difuză, muzică în surdină, atingeri senzuale, pielea catifelată a iubitei tale, respirație adâncă, fiori de plăcere în tot corpul. Cu alte cuvinte, o aventură de o senzualitate incredibilă, care să fie trăită fizic și emoțional.

Dar, înainte de a pregăti “ingredientele” ideale pentru un masaj erotic, trebuie să te pregătești pe tine. Încearcă să fii mai atent când îți tai unghiile, renunță la bijuterii, spală-te pe mâini temeinic și, apoi, relaxează-te complet. Un masaj erotic presupune atenție și grijă. Altfel, ia-ți adio de la senzualitate. Respiră adânc, relaxează-te și eliberează-ți mintea de orice gânduri care, la un moment dat, îți pot distrage atenția și, implicit, pot ruina o noapte care se anunța fierbinte.

 

 

ATINGERI SENZUALE ȘI FIORI DE PLĂCERE

Pregătindu-te să aranjezi scena pe care se va juca poate cea mai fierbinte noapte din viața voastră de cuplu de până acum, te poți răsfăța cu un pahar de vin roșu. Dar unul singur, nu mai multe. Apoi, stinge lumina, trage draperiile și pregătește câteva lumânări parfumate, pe care să le poți aprinde la momentul potrivit. Astfel, lumina difuză și parfumul lumânărilor vor contribui din plin la atmosfera romantică necesară unui masaj erotic de o senzualitate aparte.

Muzica este un element vital pentru a crea atmosfera potrivită pentru un masaj senzual. Și, când vorbim despre muzică, nu ne referim la Metallica sau AC/DC. Poți asculta trupele preferate în orice moment al zilei, dar nu acum. E momentul pentru cu totul și cu totul altceva. Asigură-te că temperatura este potrivită pentru un masaj senzual. Într-adevăr, pe iubita ta trebuie să o treacă toți fiorii, în timpul unui masaj erotic, dar nu fiori de frig, ci de plăcere.

“INGREDIENTELE” UNUI MASAJ SENZUAL

Nu uita, trebuie să ai la îndemână toate “ingredientele”. Poate ție nu ți s-ar părea ciudat, deși ar trebui, dar, cu siguranță, iubitei tale nu i-ar face plăcere dacă ședința de masaj erotic s-ar întrerupe din când în când, doar pentru că tu ai uitat sticluța cu ulei pentru masaj pe noptieră și, acum, nu mai poți ajunge la ea. Sau pentru că s-a oprit muzica, iar tu trebuie să schimbi CD-ul sau să refaci playlist-ul. Îți garantăm că, în astfel de momente, iubita ta va simți orice altceva, dar nu plăcere.

Dacă te gândești că masajul senzual pe care i-l oferi este aperitivul care precede felul principal – cu alte cuvinte, dacă vrei ca masajul erotic să fie urmat de o noapte fierbinte de sex pasional -, folosește ulei sau lubrifiant special pentru masajul erotic. Dacă masajul erotic va fi urmat de o noapte de relaxare profundă și un somn adânc, până în zorii zilei, alegerea uleiului pentru masajul erotic pe care urmează să i-l oferi iubitei ar trebui să fie mai ușoară.

Stop cadru. Acestea sunt doar primele sfaturi pe care ți le oferim. Până săptămâna viitoare, când vom continua capitolul început astăzi, te așteptăm la Mon Amour, acolo unde fetele noastre senzuale îți vor dezvălui adevărata artă a masajului erotic. Experiența uluitoare pe care o vei trăi alături de zeițele noastre va fi, cu siguranță, o sursă de inspirație pentru aventurile fierbinți pe care le vei trăi după aceea alături de iubita ta. Te asteptam sa ne contactezi!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66