Reguli de aur într-un salon de masaj erotic-Perspectiva clientului

Deși pare superficial, un salon de masaj erotic este un concept profund, cu rădăcini puternice în tehnicile de meditație și, executat corespunzător, acesta va scoate la suprafață secretele corpului tău. Tu ești pregătit?

Stresul- Nu într-un salon de masaj erotic

Fiecare zi ce urmează adaugă câte un strop în paharul nostru cu stres. Pe măsură ce zilele trec, acel pahar se umple și, la un moment dat, capacitatea acestuia ajunge să fie insuficientă . Acela e momentul în care pragul limită a fost atins. Trebuie să căutăm în permanență să golim acel pahar. Câteva ore într-un salon de masaj erotic te eliberează de tensiunile existente și restabilesc echilibrul, însă trebuie să permiți și tu acest lucru. Asigură-te că lași toate problemele la ușă pentru ca efectele să fie pe măsură așteptărilor.

Timiditate?

Fiind un subiect ce poate implica nuditate și elemente erotice, timiditatea poate apărea la tot pasul. Cel mai adesea, aceasta este întâlnită la persoanele care pășesc pentru prima oară pe ușile unui salon de masaj erotic. Frica de penibil sau ideea de a nu ști cum trebuie gestionată situația te pot speria, insă, cu puțin ajutor, vei depași orice moment critic. Experiența maseuzelor și ambientul potrivit te vor ghida pe drumul plăcerii, tu doar trebuie să te lași dus de val. Din nou, relaxeză-te și toate vor veni de la sine.

Nimeni și nimic nu trebuie să intervină în drumul tău către apogeul plăcerii. Experiența maseuzelor împreună cu încrederea ta în serviciile oferite vor scoate la suprafață experiențe noi, diferite de fiecare dată, dar cu același rezultat satisfăcător. Vino la salonul de masaj erotic Mon Amour și lasă-te pe mână unei echipe tinere care vor pune nevoile tale pe primul loc.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66