Reguli de aur într-un salon de masaj erotic- perspectiva salonului

Atunci când vine vorba despre un salon de masaj erotic, clientul trebui să primească un o experienta de neuitat. Fiecare detaliu trebuie să fie pus la punct și fiecare moment trebuie să decurgă conform planului, de la programarea pe care o face acesta și până la plecarea sa din salon.

Primul contact

Pentru ca toți clienții să beneficieze de o experiență memorabilă, trebuie respectate o serie de reguli. Prima interacțiune dintr-un salon de masaj erotic și client se face în momentul găzduirii acestuia. Clientul trebuie întotdeauna pus pe primul loc. Acesta trebuie întâmpinat de către un membru al personalului și condus în încăperea în care se va desfășura masajul erotic. Trebuie să i se ofere tot ce are nevoie pentru a intra în zona sa de confort.

Depistarea tipului de client

Fiecare dintre noi suntem structurați într-un anumit fel. Avem diferite temeri, diferite plăceri, diferite fantezii. Maseuzele trebuie să fie întotdeauna cu un pas înaintea clientului și să anticipeze nevoile și dorințele acestuia. Principalele probleme care intervin în acest proces sunt înlăturarea stresului sau a timidității, a fricii de nou. În cazul unei abordări inadecvate, clientul nu va fi satisfăcut de serviciile oferite și, de aceea, maseuzele trebuie să intuiască dorințele clienților de la prima privire.

Ambientul în cadrul unui salon de masaj erotic

Locul în care se va desfășura toată acțiune este probabil cea mai importantă piesă a acestui joc. De la camera și până la muzica din surdină, totul trebuie ales cu grijă. Camera trebuie să fie luminată doar de lumânări pentru a crea o stare de relaxare. Bețișoarele parfumate sunt și ele un must. O aromă afrodisiacă nu o să dea greș niciodată.

Un salon de masaj erotic la cele mai înalte standarde îți va da fiori imediat ce îi pășești pragul. Vino la Mon Amour și lasă-te dus pe cele mai nebănuite culmi. Nu ezita și sună acum pentru o programare.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66