Relația ta și-a pierdut echilibrul? Iată câteva avantaje ale masajului erotic pentru cupluri.

Când relația în cuplu își pierde echilibrul, căutăm să ne animăm viața de zi cu zi prin activități care ne aduc mai aproape unul de celălalt. Când vorbim despre masajul erotic pentru cupluri, clienții își pun multe întrebări legate de beneficiile sau dezavantajele aduse relației lor. În urma experiențelor trăite de cei care s-au aventurat în acest context, Mon Amour a observat o îmbunătățire în dinamica relației dintre cei doi. Așadar, acestea sunt avantajele masajului erotic pentru cupluri:

img

APROPIEREA FIZICĂ

Când lucrurile încep să se răcească între tine și jumătatea ta, distanțarea din punct de vedere fizic devine o consecință greu de evitat. Terapia în cuplu poate apărea sub foarte multe forme, dar nu toate au ca obiectiv reglarea atracției fizice. Masajul erotic are puterea de a implica cuplurile într-o experiență fizică lipsită de inhibiții, care se dovedește a fi benefică când vine de vorba de comunicare și încredere între parteneri.

SATISFACȚIA PUNERII ÎN PRACTICĂ A UNEI FANTEZII

Cu acordul ambilor parteneri, satisfacerea unei fantezii erotice poate îmbunătăți starea de spirit și atitudinea cu care tratăm viața de cuplu. Fericirea se regăsește de foarte multe ori în îndeplinirea anumitor dorințe și fantezii, care la început par de neatins.

 

 

RELAXAREA ȘI ÎNLĂTURAREA GRIJILOR

Atunci când suntem copleșiți de stres și griji, gândirea noastră poate fi ușor afectată. Devenim mai irascibili și aplicăm involuntar o perspectivă negativă asupra vieții. Acest aspect ne poate afecta foarte ușor relația de cuplu și felul în care comunicăm cu partenerul de viață. O ședință de masaj erotic poate fi asociată cu o formă de meditație prin care înlăturăm toate gândurile negative și ne îndreptăm atenția asupra sentimentelor de plăcere, calm și liniște. După experiența unui masaj, felul în care gândim ne poate îmbunătăți dinamica relației și atitudinea cu care o abordăm.

Te invităm la salonul de masaj erotic Mon Amour ori de câte ori ai nevoie de o schimbare în viața ta de zi cu zi. Alege un masaj erotic care să îți ofere o experiență completă și de calitate. Programează-te la 0732889966!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66