Ritualuri erotice neobișnuite din diverse colțuri ale lumii

Atunci când ai nevoie de relaxare și multă plăcere, e simplu: mergi la o ședință de masaj erotic în centrul Bucureștiului, la Mon Amour, iar fetele de aici vor avea grijă să îți ofere senzații nebănuite. În alte colțuri ale lumii, lucrurile stau puțin diferit. Iată câteva ritualuri erotice fascinante dezvoltate de-a lungul timpului în diverse locații exotice.

img

COLIBA DRAGOSTEI

În tribul Kreung dintr-o regiune îndepărtată din Cambodgia, părinții construiesc o „colibă de dragoste” pentru fiica lor. Băieți diferiți petrec noaptea în colibă împreună cu fata, până când ea găsește alesul cu care vrea să se căsătorească.

RĂPIREA PARTENERELOR

Participarea la un concurs de frumusețe este visul tuturor, însă doar câțiva au ocazia să-l îndeplinească. Aici, în tribul Wodaabe din Sahel, oamenii sunt foarte norocoși, căci acest concurs este pentreu ei. Iar recompensa nu poate fi mai incitantă. Cel mai frumos bărbat poate impresiona femeile căsătorite ale tribului și le poate „fura” de soții actuali. Cu toate acestea, impresionarea doamnelor Wodaabe nu este un lucru ușoar, iar bărbații spun că petrec ore întregi pentru aplicare a machiajului facial. Trei femei jurizează dansul „Yake” efectuat de bărbați, iar câștigătorul poate alege orice femeie Wodaabe ca partener de viață. Femeile sunt libere să-și părăsească soțul dacă acceptă o propunere de căsătorie.

RITUALURI EROTICE ȘI ÎN EUROPA

Ceva mai aproape de noi, într-o zonă rurală din Austria, nu bomboanele de ciocolată sunt cheia inimii iubitului… ci merele atinse de corpul fetelor. După un dans senzual al tinerelor, fiecare îi oferă alesului câte o felie din mărul său, pe care acesta trebuie să o mănânce.

Nu avem nici mere erotice, nici colibe de dragoste în București, dar avem cel mai prestiginos salon de masaj erotic în care vei fi învăluit de plăcere.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66