[section_header use_decoration=”0″ main_heading=”Salonul Mon Amour” text_align=”left” font_size=”xlarge” color=”#000000″ spy=”uk-animation-slide-left”]

Siguranta ta este prioritatea noastra – Mon Amour Massage

La salonul de masaj erotic Mon Amour Massage am respectat intotdeauna standarde de igiena foarte ridicate si vom continua sa facem acest lucru. Cu preocuparile actuale cu privire la raspandirea coronavirusului COVID-19, sanatatea si siguranta dumneavoastra sunt intotdeauna o prioritate absoluta.

Vrem sa profitam de aceasta ocazie pentru a va informa despre angajamentul nostru de a a proteja sanatatea clientilor si a angajatelor noastre.

Pentru a continua sa va servim si sa va oferim servicii la cele mai inalte standarde, am instituit instructiunile si protocoalele de mai jos pe care trebuie sa le urmati atunci cand vizitati salonul nostru. Noile noastre politici si proceduri indeplinesc sau depasesc standardele impuse de organismele locale si nationale de reglementare.

1. Toate serviciile sunt doar cu programare. Va rugam sa ne sunati in timpul programului de lucru obisnuit la +4 (073) 288-9966 / +4 (021) 316-8838 pentru a face o programare. De asemenea, puteti rezerva in mod privat si usor prin sistemul nostru de rezervare online.

2. Pentru a mentine atmosfera clinica in conditii de siguranta, recomandam oricui cu simptome de raceala sau gripa sa isi reprogrameze sau sa anuleze rezervarea. Acest lucru ajuta la protejarea membrilor personalului, precum si a altor clienti impotriva expunerii la COVID-19 si la orice alt virus.

3. Va rugam sa asteptati in vehiculul dumneavoastra pana la ora programarii, pentru a minimiza contactul social si pentru a evita adunarea in zonele de asteptare.

4. Purtarea mastii de fata este obligatorie. Oferim acest echipament gratuit, daca este nevoie.

5. La intrare, managerele de schimb vor verifica temperatura clientilor folosind un termometru cu infrarosu, care este pur si simplu indreptat catre frunte si ofera o citire instantanee. Este un proces simplu, rapid si fara contact. In cazul in care temperatura dumneavoastra este peste 37,3 grade Celsius, va trebui sa va reprogramati rezervarea pana cand va veti simtiti mai bine.

De asemenea, temperatura maseuzelor este luata la inceputul programului, pentru a va asigura ca nu se simt rau/nu au simptome de COVID-19.

6. Va rugam sa utilizati produsele de dezinfectare a mainilor. Dezinfectantii sunt disponibili in toate camerele noastre, dar ar trebui sa va spalati si mainile frecvent.

7. Vom accepta in continuare numerar, dar va recomandam sa alegeti plata cu cardul.

8. Evitati strangerile de mana si imbratisarile in timp ce salutati si interactionati cu persoanele din salon.

9. Fiti constienti de spatiul dumneavoastra personal si practicati distantarea fizica de cel putin 1,5 metri in zonele comune ale salonului (receptie si holuri). Va rugam sa aveti rabdare daca vi se cere sa asteptati intr-o zona desemnata pentru a aplica masurile de distantare sociala.

10. Va rugam sa va spalati bine pe maini la sosire, cu sapunul de maini antibacterian furnizat si cu apa calda. Dusul este acum obligatoriu iar gelurile de dus vor continua sa fie disponibile in toate baile. De asemenea, sunteti bineveniti sa faceti dusul de dupa sedinta, care ramane optional.

11. Vi se cere sa iesiti din salon intr-o maniera ordonata, respectand protocoalele de distantare fizica.

12. Va rugam sa retineti ca ne rezervam dreptul de a refuza o rezervare de la orice client care prezinta simptome de raceala sau gripa. Va rugam sa nu vizitati salonul daca:

– aveti febra sau simptome de infectie respiratorie (tuse, dureri in gat sau dificultati de respiratie).

– ati fost in contact strans cu un caz confirmat de COVID-19 in ultimele 14 zile.

Urmatoarele protocoale de igiena sunt in vigoare la salonul Mon Amour:

– Am implementat proceduri de salubrizare rotativa pentru toate suprafetele comune, de mai multe ori pe parcursul zilei. Desi am facut-o intotdeauna, acum punem mult mai mult accent pe sarcinile de curatare si dezinfectare din zonele comune. Curatam si dezinfectam orice obiect din orice zona comuna, precum si orice obiect pe care clientii il ating.

– Camerele sunt curatate si igienizate in mod regulat, iar toata lenjeria si prosoapele sunt inlocuite, dupa fiecare tratament. Prosoapele si lenjeria de pat utilizate sunt spalate la temperaturi ridicate si sunt furnizate proaspete pentru vizita dumneavoastra. De asemenea, punem la dispozitia clientilor papuci de unica folosinta.

– Stergem toate articolele utilizate in zona de masaj cu spray antibacterian sau servetele, dupa fiecare masaj. Aceasta include manerele usilor, intrerupatoarele de lumina, sticlele de ulei, precum si orice alte elemente utilizate. Ne curatam baile cu produse de curatire si servetele antibacteriene, dupa fiecare client.

– Inainte si dupa vizita dumneavoastra, acordam atentie dezinfectarii extinse a suprafetelor de contact din camere si bai, precum si ventilatiei adecvate a incaperilor. In acest scop, folosim lampi UV germicide cu ozon pentru a distruge orice bacterii, virusuri sau ciuperci.

– Toti dezinfectantii folositi in salon sunt verificati pentru a ne asigura ca indeplinesc criteriile EPA pentru utilizarea impotriva SARS-CoV-2, virusul care provoaca COVID-19.

– Pentru a asigura un flux de aer mai curat, am instalat filtre HEPA in unitatile noastre de climatizare. Aceste dispozitive elimina peste 99,9% din toate impuritatile.

– Am stabilit o perioada de 30 de minute intre fiecare sesiune pentru a efectua protocoalele sanitare necesare si pentru a completa procedurile detaliate mai sus.

– Fetele noastre respecta standarde impecabile de igiena personala. Unele dintre aceste protocoale includ, dar nu se limiteaza la, dus inainte si dupa fiecare sesiune. Acest lucru a fost intotdeauna obligatoriu si toate fetele noastre vor continua sa practice acest lucru. Parul este pastrat curat si legat pe toata durata sesiunii.

De asemenea, efectuam controale si analize medicale tuturor maseuzelor noastre. In plus, intregul personal este instruit sa ramana acasa daca prezinta simptome ale bolii.

Vom continua sa monitorizam situatia indeaproape si cu atentie pentru a ne asigura ca luam toate masurile de precautie pentru a ne proteja clientii si membrii personalului deopotriva.

Va multumim pentru intelegere si respectarea acestor reguli si va asiguram ca Mon Amour este cel mai sigur salon de masaj erotic din Bucuresti.

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12:00-03:00

Duminica: 16:00-02:00

© 2008-2020 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

[dt_popup el_id=”contact”]
[section_header use_decoration=”0″ main_heading=”Rezerva acum!” color=”#ffffff”]

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00

[/dt_popup]

Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66