Secretele unei vieți intime reușite

Studiile arată că un factor important care menține o relație de cuplu armonioasă este viața sexuală activă. Cu toate astea, armonia nu este menținută neapărat de sexul în sine ci de calitatea acestuia. Calitatea actului sexual este determinată atât de atracția fizică dintre parteneri cât și de complexitatea gesturilor din timpul raportului sexual.

img

RENUNȚAȚI LA COMPLEXE

Sexul este cel mai natural lucru din lume, atunci când nu ai complexe. Când iubești pe cineva, ai dorința de a face dragoste cu persoana respectivă. Însă, dacă ai anumite probleme legate de propriul corp apar temerile, iar mai apoi, incertitudinea. Înainte de toate, trebuie să înveți să-ți accepți corpul, iar nesiguranța nu are ce căuta în momentele intime alături de partenerul tău.

FIȚI SPONTANI 

Un sex spontan are șanse mai mari să fie reușit decât un sex programat. Nu stabili niciodată cu partenerul tău ziua în care trebuie să faceți sex. Lasați ca lucrurile să se întâmple de la sine. Pentru a vă trezi dorința sexuală, luați în considerare varianta unui preludiu incitant cum ar fi masajul erotic  sau o melodie care vă place mult.

 

 

COMUNICAȚI MAI MULT

Comunicarea este cea mai importantă. Pentru a avea un sex reușit, partenerul trebuie să știe cum îți place sau ce nu ar trebui să facă în timpul actului sexual. Trebuie să-i spui clar care sunt dorințele tale pentru a evita situațiile neplăcute.

FOLOSIȚI DIRTY TALK

Uneori, vorbitul în timpul sexului poate determina calitatea acestuia. Spuneți-vă lucruri care să vă incite și să vă trezească pofta de sex. Atenție însă la întrebări precum „E ok?” „Îți place?”. Genul acesta de întrebări riscă să cadă în penibil și să afecteze actul sexual.

SCAPAȚI DE INHIBIȚII ȘI FIȚI INVENTIVI

Inhibițiile sexuale pot cauza terminarea relației de cuplu. Pentru a scăpa de inhibiții trebuie să te simți confortabil în prezența partenerului tău, cu atât mai mult în timpul actului sexual. Acest lucru vă permite să câștigați încredere unul față de celălalt și să fiți mai siguri pe voi. Relaxați-vă și suprindeți-vă partenerul cu atingeri și masaje erotice senzuale.

Pasiune, erotism și preludiu – sunt tot ce ai nevoie pentru o viață sexuală reușită.

Salonul de masaj erotic, Mon Amour vă așteaptă într-o ambianță perfectă pentru a vă oferi experiențe erotice extraordinare.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66