Un V-day în Salonul de Masaj Erotic Mon Amour

1De V-day Day și Dragobete, îndrăznește să iubești altfel! Salonul de masaj erotic Mon Amour s-a pregătit intens pentru a-ți oferi o lună dedicată pasiunii și plăcerii. Rezervă-ți și tu un loc în paradisul plăcerilor nebănuite!

De-a lungul anilor, s-a împământenit o abodare clasică a zilelor dragostei, Valentine’s Day și Dragobete. E momoentul sa alegi o nouă perspectivă. Solo sau cu partenera de viață, îndrăznește să iubești altfel.

Masaj Erotic Pentru Tine

Bucură-te de zilele de 14 și 24 Februarie diferit. Gama variată de servicii erotice pe care ți le punem la dispoziție te vor face să iubești altfel. Alege una, două sau chiar trei maseuze și lasă-te ispitit de experiența și profesionalismul acestora. Cu o paletă largă de servicii de oferit, salonul de masaj erotic Mon Amour îți pune la discpozitie o gamă variată de servicii, fiecare cu câte un secret de deslușit. Jacuzzi, frișcă, relaxare, rebeliune, topless, nud, combină-le cum vrei și transformă seara iubirii într-o seară dedicată plăcerii.

Masaj Erotic Pentru Voi

Spice up your relationship. Deși, luna Februarie este o luna dedicată petrecerii timpului cu persoana dragă ție, noi ne-am gândit să îi dăm o notă puțin mai naughty și să va scoatem din rutina zilnică. Veniți împreună la salonul de masaj erotic Mon Amour și bucurați-vă de experiențe noi, de sentimente noi și mai ales de descoperiri noi. Flacăra dintre voi o să ardă mai puternic ca niciodată. Alege numărul de maseuze care să va însoțească în această călătorie. Cu sau fără jacuzzi? Voi decideți. Important este să va lăsați duși de val și, cu siguranță, veți ajunge pe culmi nebănuite.

Indiferent de ce alegi, remember: raise the ordinary to extraordinary! Vino în salonul de masaj erotic Mon Amour și lasă-te ispitit de ceea ce avem de oferit! Pentru programări sună la numărul de telefon 021.316.88.38 .

XOXO, Mon Amour!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66