Viața de cuplu: top 3 greșeli pe care le faci fără să știi

Chiar dacă sexul este considerat de cele mai multe ori un subiect TABU, specialiștii susțin că acesta este vital pentru o relație pe termen lung.  Deși pare banal, studiile arată că există un număr mare de cupluri care se despart din cauza faptului că nu întrețin relații sexuale de calitate. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le poți face în pat și care duc într-un final la destrămarea relației de cuplu:

img

  1. ÎȚI FACI MULT PREA MULTE GRIJI CU PRIVIRE LA FELUL CUM ARĂȚI

Prin simplul fapt ca sunteți deja într-o relație, este destul de clar că există atracție fizică reciprocă. Chiar dacă nu ai un corp perfect, nu trebuie să te simți inconfortabil deoarece cu siguranță partenerul tău te vede suficient de atractivă astfel încât să-l poți incita în orice moment.  Conform sexologilor, faptul că te gândești foarte mult la felul cum arăți în timpul sexului, diminuează șansele de a atinge orgasmul.

  1. NU EȘTI SUFICIENT DE INOVATIVĂ, CREATIVĂ ȘI ÎNDRĂZNEAȚĂ

Multe cupluri se întreabă ce se întâmplă cu viața lor sexuală pe măsură ce trece timpul. După o anumită perioadă poate interveni plictiseala și rutina. Tocmai de aceea, atunci când vine vorba de viața sexualătrebuie să încerci întotdeaua lucruri noi. Când ai adus ultima dată ceva nou în viața voastră sexuală? Oferă-i partenerului tău o noapte de neuitat, fii inventivă, vino cu lucruri noi și suprinde-l. Suprinde-l cu jocuri și masaje erotice la care nu se așteaptă. Invită-l chiar tu la un salon de masaj erotic și oferă-i senzații nebănuite. Scopul masajelor erotice este tocmai acela de a trezi simțurile și de a crea preludiul perfect.

  1. NU ACCEPȚI PROVOCĂRILE SEXUALE ȘI EVIȚI SĂ ÎNCERCI CEVA NOU

Viața sexuală se poate condimenta cu ușurință, dacă ambii parteneri sunt deschiși unul față de celălalt. Dacă iubitul tău vrea să experimenteze ceva nou, asta nu înseamnă că tu nu îl mai atragi sau nu-l mai satisfaci.  Spre exemplu, nu te împotrivi dacă vrea să experimenteze masajul erotic. Susține-l și lasă-l să se bucure de această provocare.

Fă-i cadou o vizită la cel mai bun salon de masaj erotic din București și oferă-i cea mai bună formă de eliberare a stresului prin masaj.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66