Yoni: masaj erotic pentru EA – Incursiune în templul sacru

Atunci când vine vorba de masaj erotic, fetele senzuale de la Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, pot oferi experiențe uluitoare atât pentru EL, cât și pentru EA. Astăzi, vorbim despre EA și despre mirajul pe care îl poate experimenta cu ajutorul unui masaj erotic menit să deschidă drumul către o aventură de neuitat.

img

MASAJ EROTIC PENTRU O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ

Venit din vechea Indie, Yoni este termenul sanscrit pentru organul sexual feminin, definit ca “templul sacru” sau ”spațiul sacru”. Dar masajul Yoni nu este un simplu masaj care să ofere doar plăcere fizică, ci un masaj erotic complet, o experiență incredibilă, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, mental și spiritual.

Oferit de fetele noastre senzuale, specializate în arta masajului erotic, masajul Yoni te trimite într-o aventură uluitoare, în explorarea pas cu pas a propriului corp, a propriei feminități, pentru redescoperirea senzualitățiii și a sexualității. Și, odată redescoperite, pentru recâștigarea controlului asupra acestora.

REDESCOPERĂ FEMINITATEA CU AJUTORUL MASAJULUI EROTIC

Masajul Yoni te va învăța cum să te bucuri de un orgasm intens și prelungit, dar îți oferă și alte beneficii, pe lângă o plăcere resimțită la nivelul întregului corp. Astfel, masajul Yoni este recunoscut drept un tratament eficient pentru creșterea fertilității, dar și pentru tratarea crampelor menstruale și a durerilor resimțite în timpul actului sexual.

Orgasmul – binevenit, de altfel – nu este, însă, scopul principal al masajului Yoni. Esența masajului Yoni nu este să ajungi la destinație, ci să te bucuri de întreaga călătorie. Cu alte cuvinte, masajul erotic Yoni este o experiență completă pentru trup, suflet și minte, inducând o stare profundă de relaxare și meditație, pe care nu ai mai cunoscut-o până acum.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66